Försäljning Villa, Limassol, Limassol, Cypern, Agios Andreou Street

Försäljning - Cod. 35665

  • Typ: Villa
  • Område: 320 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Fastigheten, byggd år 1905, är det unika monumentet för arkitektur och bevarar byggnad som listas av Republiken Cyperns regering.
Strukturens form överensstämmer med gammal grekisk-cypriotisk arkitektonisk stil, för vilken endast sten och naturmaterial användes i inredning, såväl som yttre möbler. Fastigheten har totalrenoverats 2009 och 2012 (ett interiör och en fasad) enligt rekommendationer från inrikesministeriet.
Den egendom som erbjuds till salu ligger i hjärtat av kuststaden Limassol, på första gatan parallellt med havet, i en av de vackraste öarna i Medelhavet - Cypern. Fastigheten täcker ett område på 320m2 med: 9 rum (inklusive reception hall), 2 badrum, 2 rymliga balkonger, kök och en stor trappa från bottenvåningen huvudentrén (ca 20m2) guidar dig till övervåningen. Det finns också små trappor, för att komma in på egendom bakifrån, där nära område för två bilar parkeringsplats ligger.
Bostadsloftens höjd är 4 meter, naturstenmurar är ca. 0,5 m tjocklek och alla rum är med massiva naturliga timmer dubbla svängdörrar. Golv är täckta med massiva trägolvskivor och rekonstruerade stenplattor ligger i en stor hall i receptionen, kvar där från fastighetens byggnad. Alla rum har internet, telefon, digitala TV-anslutningar och luftförhållanden.
Cypriotisk uppehållstillstånd / medborgarskap tillgängligt med köp av fastigheter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB